Ontwerp

Voor het maken van een tuinontwerp en beplantingsplannen is vakkennis en creativiteit nodig en deze zijn door de meer dan 10 jaar ervaring in het hovenierswerk ruimschoots aanwezig.
Een goed tuinontwerp of beplantingsplan ontstaat door een goede voorbereiding. Luisteren naar uw wensen is daarbij essentieel. 

In een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek maken we kennis en gaan kijken wat uw wensen zijn. Daarbij laten wij u een aantal ontwerpen zien om u een idee te geven in welke stijl u uw tuin kunt aanleggen. Tevens is het belangrijk een keuze te maken in de materialen. Er zijn veel soorten materialen waar grote verschillen in de kwaliteit en kosten zijn. 

Uw plattegrond wordt in de computer ingebracht en er wordt een (schets) ontwerp gemaakt naar aanleiding van uw wensen. Hierbij wordt tevens een vrijblijvende offerte gemaakt om een duidelijk beeld te geven van de kosten.
Dit ontwerp met de vrijblijvende offerte wordt met u in een persoonlijk gesprek toegelicht. Na het gesprek kunnen er, indien nodig, nog zaken aangepast worden.
Dit noemen wij dan het definitieve ontwerp waarmee de aanleg kan beginnen.